08 March 2012

Hari Wanita Sedunia

Assalamualaikum...

hi uols...hari ni hari wanita sedunia kan..so aku nak say something untuk my mom and untuk wanita-wanita kt luar sane ok..bace dengan penuh emoasi k..hehe

First for my lovely mum..
Selamat Hari Wanita,Mak..Mak la wanita terhebat bagi saya..Mak seorang yang tabah mengharungi dugaan..Mak bersabar dengan bermacam-macam kerenah anak-anak mak..Terima Kasih Mak...Segala jasa mak sebagai wanita terhebat bagi saya,tak dapat saya lupakan...Saya berharap,saya mampu menjadi sekuat mak,setabah mak,sesabar mak satu hari nanti.I LOVE U SO MUCH,MUM...You are my everything..

Love u ! love u ! love u..muaahmuaah..

http://www.emocutez.com

Second,untuk ladies-ladies diluar sana..
Selamat Hari Wanita...semoga menjadi wanita yang disanjungi ramai...semoga wanita diluar sane tabah menghadapi dugaan yang akan datang k...

http://www.emocutez.com

k,take care...

SALAM.....





2 0 dari awak-awak yang ikhlas:

  1. wah, untuk saya jugak la nie? ladies2 kan? :)

    ReplyDelete
  2. yup2..untuk awk jugak cik zera :D

    ReplyDelete

 
Cerita Cik Eyka Blogger Template by Ipietoon Blogger Template